SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване

SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване – иновативното решение за вашата проблема. Получете безплатна консултация веднага. Отидете на официалния сайт, попълнете формуляра с вашето име и телефонен номер. В рамките на 10 минути нашият консултант ще се свърже с вас, за да ви предостави подробна информация и да отговори на вашите въпроси. Започнете да се грижите за своето здраве още днес!

SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване

SIRTFOOD диетата е хранителен режим, който е създаден от групата изследователи Ъ спортен институт и Nutrition по Световната мачка. Целта на тази диета е да се стимулира работата на SIRT гени в нашето тяло, които са отговорни за контролирането на метаболизма и развитието на множество заболявания, включително захарен диабет, инсулинова резистентност и дехидратация на алцхола. Сиртфоод диетата се състои от два основни етапа: първоначалната фаза, която продължава до 7 дни, и вторичната фаза, която продължава 14 дни или повече.

През първата фаза на SIRTFOOD диетата трябва да се консумират около 1000 калории на ден и само няколко видове храни, които са богати на SIRT гени и антиоксиданти. Най-важните храни, които трябва да се консумират през тази периода са портокалом, зелен чай, ягоди и турмалин, а втората фаза на SIRTFOOD диетата може да включва повече от 20 допълнителни храни като фасул, ябълки, цвекло и краве масло. Втората фаза на диетата се състои от повече калории, около 1500-1800 калории на ден, и повече разнообразие от храни.

Показания за употреба

Sirtfood диетата е предназначена да се използва като програма за около 3 седмици. Преходът от нормалното хранене до подхождащото режим на Сиртфудхоходащата диета времето не се изисква промяна на обяда. Диетата се състои от 7 дни добавяне на около два литра вода на ден, регуляризиране дневната си физическа активност, избягването на пределно вредни и газоводородни въглехигени продукти.

Състав и активни компоненти

Активните компоненти на SIRTFOOD DIET гранулите включват зелен чай, ябълки, цитрусови плодове, куркума, каперси и ядки. Зеленият чай съдържа високи нива на катехини, които са силни антиоксиданти и помагат за ускоряване на метаболизма и гърне на излишните мазнини. Ябълките са богати на полифеноли, които имат антиоксидантно действие и могат да намалят усещането за глад. Цитрусовите плодове, куркумата и каперсите също имат силно антиоксидантно действие и помагат за подобряване на функциите на организма и горенето на мазнини. Ядките, от своя страна, съдържат здравословни мазнини и протеини, които помагат за насищане и поддържане на енергия през деня.

СIRTFOOD DIET гранулите са разработени с цел да подпомогнат загубата на тегло, стимулирането на метаболизма и подобряването на общото здравословно състояние. Те са богати на активни компоненти, които помагат за регулиране на аппетита, намаляване на нивата на холестерол и подобряване на енергийния метаболизъм на организма. За по-добри резултати, препоръчваме ви да консумирате тези гранули съчетани със здравословни хранителни навици и редовна физическа активност.

Инструкции за употреба

За да следвате Sirtfood диета, трябва да включите в дневното си меню храни богати на сиртаксини като зелен чай, теменужнина, кулинарни подправки като куркума и червен пипер, плодове и зеленчуци като ябълки, капия и целина и др. Диетата предлага да приемате около 1000-1500 калории на ден в продължение на 3 седмици, след което можете да понижите на 1500-1800 калории на ден. В допълнение към диетата, препоръчва се и физическа активност, като тренировка с тежести или кардио упражнения.

 • Добавете в дневното си меню храни със сиртаксини – зелен чай, теменужнина, куркума, ябълки, капия и други плодове и зеленчуци.
 • Ограничете приема на калории на 1000-1500 на ден за първите 3 седмици.
 • След 3-те седмици можете да увеличите консумацията на калории до 1500-1800 на ден.
 • Съчетайте диетата с физическа активност – тренировка с тежести или кардио упражнения.

Принцип на действие

Принципът на действие на SIRTFOOD DIET е двоен. Първо, диетата променя метаболизма чрез активирането на сиртофобийните гени. Това стимулира организма да изгаря повече мазнини и да произвежда повече енергия. Второ, храната, богата на сиртофобии, предлага ниска калоричност и висока хранителна стойност, което помага да се купулират желанията за храна и да се поддържа диетата.

SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване – предимства

За разлика от други диети, диетата SIRTFOOD се основава на долгосрочна промяна в хранителния режим и стил на живот, и това я прави устойчива и лесна за следване. При тази диета не се препоръчва броене на калориите или стриктно преодоляване на определени храни. Също така, SIRTFOOD диетата не налага режими за упражнения, но се препоръчва умерена физическа активност, като разходка или практикуване на йога.

Диетата SIRTFOOD дава възможност за постигане на бързи и видими резултати по отношение на загубата на телесно тегло, намаляване на обиколката на талията и нивото на мазнините. Освен това, диетата SIRTFOOD помага за повишаване на енергията и подобряване на общото здравословно състояние.

Къде мога да купя

За да гарантирате, че закупувате официални SIRTFOOD GRANULES за отслабване, е препоръчително да ги закупите само през официалния сайт на производителя. Това ви предпазва от риска от подделки и мошенничество.

Оригиналните SIRTFOOD GRANULES за отслабване могат да бъдат поръчани онлайн от официалния сайт на производителя, където можете да получите висококачествени продукти и предимства от покупката.

Поръчайте SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване на официалния уебсайт

Можете да поръчате оригиналния сертифициран SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване продукт само на официалния уебсайт на компанията.

Предимства на директната поръчка:

 • Винаги изгодна цена;
 • Безплатна доставка;
 • Промоции и подаръци;
 • Отстъпка при поръчка на пълен курс;
 • Безплатна консултация със специалист;
 • Получаване на разрешителни (сертификати за качество, митнически декларации, резултати от тестове, заключения на Министерството на здравеопазването).
Поръчайте SIRTFOOD DIET - гранули за отслабване на официалния уебсайт

Как да получите безплатна консултация или да направите поръчка?

 1. Отидете на уебсайта на производителя.
 2. Прочетете информация за SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване.
 3. Въведете своя телефонен номер и име във формуляра за заявка за консултация, след което изчакайте обаждане от лекаря в рамките на 5-10 минути.
 4. Ако искате да закупите лекарство, попитайте за лекарството и продължителността на лечението. След това той ще прехвърли вашето обаждане към мениджъра.

Пратката ще бъде доставена в рамките на 2-5 дни, в зависимост от региона.

Отзиви от реални клиенти

Просто желая да споделя доброто впечатление, което получих от SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване! Тази диета е наистина фантастична и е най-доброто, което съм пробвал до момента.

Не само, че успях да отслабна значително, но също така се почувствах много по-освежен и пълен с енергия. Гранулите се грижат не само за отслабването, но и за поддържането на здравословни нива на енергия през целия ден.

Особено ми хареса, че SIRTFOOD DIET дава възможност за разнообразие в храненето, което ми позволява да съм креативен и да се наслаждавам на различни ястия. Не ми е приличало да храня се толкова вкусно и все пак загубя теглото си!

Силно препоръчвам SIRTFOOD DIET на всеки, който желае да отслабне и да се чувства добре в своето тяло. Гранулите са ефективни и вкусни, осигурявайки ми здравословно отслабване и безпроблемно постигане на целите ми.

Благодаря, SIRTFOOD DIET!

Просто невероятно! Я был удивлен результатами, которые я достиг, следуя диете Сиртфуд. Этот продукт – настоящий чудодейственный препарат для тех, кто хочет сбросить лишний вес и улучшить свое здоровье. Он быстро и эффективно помогает сжигать жир, а также поддерживать высокий уровень энергии.

Я заметил, что когда я начал использовать гранулы Сиртфуд, мое тело стало более стройным и подтянутым. Я почувствовал улучшение своего общего самочувствия и заметно улучшил свою физическую выносливость. Это дало мне уверенность и мотивацию продолжать следовать диете и достигать своих целей.

Кроме того, я приятно удивлен тем, что эти гранулы имеют приятный вкус и легко включаются в мое питание. Я добавляю их в свой смузи или йогурт, и они делают мою еду вкусной и питательной. Также я заметил, что гранулы помогают снижать аппетит, что положительно влияет на мои привычки питания и помогает мне сдерживаться от переедания.

В целом, я очень доволен результатами, которые я достиг, используя гранулы Сиртфуд. Они действительно эффективны, вкусные и легко интегрируются в мое ежедневное питание. Рекомендую их всем, кто хочет сбросить вес и улучшить свою физическую форму. Не сомневайтесь, просто попробуйте!

Решившись попробовать диету SIRTFOOD, я столкнулась с гранулами для похудения этого бренда. И я безумно рада, что я это сделала! Удивительно, как эти гранулы помогли мне достичь моих целей по снижению веса и улучшению общего состояния здоровья.

Вкус гранул SIRTFOOD действительно приятен и необычен. Я нашла идеальное сочетание приятного аромата и приятного вкуса. Это отлично стимулирует мой аппетит и помогает контролировать мое питание.

Самое лучшее в гранулах SIRTFOOD – это их способность активировать мои сиртоуида, которые являются основой загородного питания. У меня есть больше энергии и выносливости, чтобы справиться с тренировками и повседневными задачами.

Я также заметила положительные изменения в моем общем состоянии здоровья. Мое пищеварение стало лучше, и я чувствую себя более освеженной и бодрой после употребления этих гранул. Они действительно стали неотъемлемой частью моего ежедневного рациона питания.

Гранулы SIRTFOOD – это отличный способ поддержать здоровый образ жизни и достичь своих целей по снижению веса. Я рекомендую их всем, кто стремится к лучшему здоровью и фитнесу. Просто потрясающий продукт!

Отзиви от лекари

SIRTFOOD DIET е базирана на изследванията за ситруините – активните съставки, които се съдържат в няколко хранителни продукта като зелен чай, къпини и луковици. Тези съставки стимулират производството на сиртуин – протеин, който активира гените, отговорни за отслабването, регулирането на метаболизма и поддържането на здравето.

Преимуществото на SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване е, че те предоставят всички необходими хранителни вещества и витамини, които организмът се нуждае за правилното функциониране. Освен това, гранулите са лесно усвоими и могат да се консумират без да се налага да прескачате храненията или да влизате в режим на гладуване.

Пациентите, които използват SIRTFOOD DIET – гранули за отслабване, забелязват значително намаляване на телесното тегло, подобрение на общото здравословно състояние и повишение на енергията. Препоръчвам тези гранули на всички, които искат да отслабнат по здравословен начин и да се чувстват по-добре в своето тяло.

Автор на рецензията
Иванина Кацарова
Иванина Кацарова
Д-р Иванина Кацарова е семеен лекар и педиатър с над 20 години опит. Общопрактикуващ лекар.
Dosieta.net