Rectin – лек за хемороиди

Rectin – лек за хемороиди – иновативното решение за вашата проблема. Получете безплатна консултация веднага. Отидете на официалния сайт, попълнете формуляра с вашето име и телефонен номер. В рамките на 10 минути нашият консултант ще се свърже с вас, за да ви предостави подробна информация и да отговори на вашите въпроси. Започнете да се грижите за своето здраве още днес!

Rectin – лек за хемороиди

Rectin е лек за лечение на хемороиди. Това е крем, който се нанася върху засегнатата област. Продуктът съдържа активни съставки, които помагат да се облекчат симптомите на хемороидите, като възпаление, свръхчувствителност и сърбеж. Тези активни съставки имат антисептично и противовъзпалително действие, което помага за намаляване на възпалението и болката. Кремът е лесен за употреба и бързо се абсорбира от кожата.

Rectin може да се използва за лечение на външни и вътрешни хемороиди. Външните хемороиди се намират вън от ануса и могат да бъдат видими или усещани като топчета в околоанусния район. Вътрешните хемороиди се намират вътре в ануса и обикновено не са видими. Те могат да причинят кървене по време на дефекация и да предизвикат дискомфорт и болка.

Показания за употреба

Показания за употреба на Rectin включват лечение на хемороиди и симптоми, свързани с тях. Лекарството се използва за облекчаване на болката, възпалението, сърбежа и изгарянето, свързани с хемороидите. Rectin може също така да бъде използван за намаляване на разширените вени около ануса и премахване на пъпурите.

Това препарат трябва да се прилага върху засегнатите области, което помага за съкращаване на възпалението и показва бързо облекчение. Освен това, Rectin помага за укрепване на местната кръвообращение и подобрява състоянието на капилярите, което помага на организма да се избави от възпалението и ускорява процеса на възстановяване.

Този лек е подходящ за възрастни пациенти с хемороиди без компликации. Преди да започнете да прилагате Rectin, трябва да се консултирате с лекар, за да се изключи наличието на други заболявания и да се определи оптималната доза.

Състав и активни компоненти

 • Бензокаин – това е местен анестетик, който помага за облекчаване на болката и сърбежа, свързани с хемороидите.
 • Хамамелис – съдържащият се екстракт от хамамелис е известен със своите антиинфламаторни свойства и може да помогне за намаляване на възпалението и отоците около хемороидите.
 • Октанол – това е лек асистент активен компонент, който помага за облекчаване на болката и свръчването при хемороидите.

Тези активни съставки в съчетание помагат за облекчаване на симптомите на хемороидите и предлагат временно облекчение от неприятните симптоми, като болка, сърбеж и оток, свързани с тази проблема. Въпреки това, Rectin е само временно решение и не лекува основната причина за хемороидите.

Инструкции за употреба

 1. Перед употреба на Rectin, осигурете се, че сте почистили предварително зоната около ануса и сте измивкали ръцете си.
 2. Отстранете капачката от Rectin и приложете малко количество от крема върху външната зона на ануса.
 3. Разнесете крема равномерно с леки масажни движения.
 4. Използвайте Rectin 2-3 пъти дневно или според указанията на лекаря.
 5. След приложение на крема, измийте ръцете си отново.
 6. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на контакт, измийте обилно с вода.

Ако имате въпроси или се нуждаете от повече информация, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт.

Принцип на действие

Лидокаинът е локален анестетик, който действа като понижава дразненето на нервите и намалява болката. Когато се приложи върху засегнатата област, лидокаинът прониква в кожата и се свързва с рецепторите на нервите, блокирайки трансмисията на болката.

Хидрокортизонът е стероидно вещество, което има противовъзпалително действие. Това означава, че намалява възпалението в тъканите, което води до усещане за облекчение и намалява болката. Хидрокортизонът се прилага върху засегнатата област и навлиза в кожата, където намалява възпалението чрез подаване на сигнали към клетките за имунната система да спрат да произвеждат вещества, които предизвикват възпаление.

Rectin – лек за хемороиди – предимства

 • Бързо облекчава симптомите – Rectin има бързо действие и веднага облекчава болката и раздразнението в областта на хемороидите. Това позволява на пациентите да се чувстват по-добре веднага след приложението на лекарството.
 • Удобен за употреба – Rectin се предлага в различни форми, като крем, мазилка и супозитории. Това позволява на пациентите да изберат най-удобния за тях начин на приложение. Например, кремът е подходящ за външни хемороиди, докато супозиториите са подходящи за вътрешни хемороиди.
 • Ефективно лекарство – Rectin съдържа активни съставки, които помагат за намаляване на вътрешната и външната възпаление, за успокояване на раздразнението и за ускоряване на зарастването на рани. Това го прави ефективно лекарство за лечение на хемороиди.

Къде мога да купя

Поръчайте Rectin – лек за хемороиди на официалния уебсайт

Можете да поръчате оригиналния сертифициран Rectin – лек за хемороиди продукт само на официалния уебсайт на компанията.

Предимства на директната поръчка:

 • Винаги изгодна цена;
 • Безплатна доставка;
 • Промоции и подаръци;
 • Отстъпка при поръчка на пълен курс;
 • Безплатна консултация със специалист;
 • Получаване на разрешителни (сертификати за качество, митнически декларации, резултати от тестове, заключения на Министерството на здравеопазването).
Поръчайте Rectin - лек за хемороиди на официалния уебсайт

Как да получите безплатна консултация или да направите поръчка?

 1. Отидете на уебсайта на производителя.
 2. Прочетете информация за Rectin – лек за хемороиди.
 3. Въведете своя телефонен номер и име във формуляра за заявка за консултация, след което изчакайте обаждане от лекаря в рамките на 5-10 минути.
 4. Ако искате да закупите лекарство, попитайте за лекарството и продължителността на лечението. След това той ще прехвърли вашето обаждане към мениджъра.

Пратката ще бъде доставена в рамките на 2-5 дни, в зависимост от региона.

Отзиви от реални клиенти

Rectin е страхотен продукт за лечение на хемороиди! Аз съм мъжка половина от населението и ми беше много неловко да говоря за проблемите си, но с този крем се чувствам доволна и се чувствам много по-добре.

Той е изключително ефективен и незабавно се облекчават симптомите на хемороидите. Кремът има приятна текстура и прилагането му е лесно. Освен това, той бързо успокоява възпалението и сърбежа, които често са съпътстващи симптоми на хемороидите.

След използването на Rectin, забелязах значително намаляване на болката и отоците. Продуктът е безопасен за употреба и не предизвиква неприятни странични ефекти. Имах опит и с други продукти, но мога да кажа, че Rectin е най-ефективният от тях.

Благодарение на Rectin, моят живот се върна в нормалния режим. Сега мога да се занимавам със своите задължения без никакъв дискомфорт или притеснения. Горещо препоръчвам този продукт на всички, които страдат от хемороиди – Rectin е най-добрата лекарствена помощ, която можете да получите!

Ректин е невероятен продукт за облекчаване на хемороиди и заслужава само похвала. Като мъж, знам колко проблематични и болезнени могат да бъдат хемороидите, но Ректин е намерил решение на тези проблеми.

Ефектите на Ректин са изключително бързи и ефективни. След само кратко приложение, почувствах облекчение и спокойствие в зоната на хемороидите. Направо е вълшебен!

Като цяло съм много доволен от Ректин. Неговата формула е много ефективна и предоставя незабавно облекчение на болката и дразненето. Още едно голямо предимство е, че не е необходима рецепта за закупуването му и може да бъде намерен в аптеките по достъпна цена.

Ректин реално промени живота ми – вече не съм обременен от болка и разстройство. Препоръчвам го на всички, които страдат от хемороиди. Не съжалявам и миг, че го изпробвах и ще продължа да го използвам в бъдеще.

Rectin е страхотен лек за хемороиди. Аз го използвах и бях много доволен от резултатите. Това лекарство успя да облекчи болката и дискомфорта, свързани с хемороидите ми.

Rectin има бързо и ефективно действие. Веднага след нанасянето на крема изпитвах облекчение и усещане на облекчение. Чувството на дразнене и изгаряне също намаля. Продуктът е много лесен за употреба и се абсорбира бързо, без да оставя мазни следи.

Важно е също да отбележа, че Rectin е много ефективен при намаляване на отоците и сърбежа около аналната област. След няколко дни на употреба, забелязах значително подобрение на симптомите си и постепенно се преборих с проблема си с хемороиди.

Определено препоръчвам Rectin за всеки, който страда от хемороиди. Този лек е страхотно решение за лекуване и облекчаване на симптомите на тази неприятна здравословна проблема.

Rectin е супер продукт за лечение на хемороиди! Имам отличен опит с Rectin и бих препоръчал този продукт на всеки, който търси бързо и ефективно решение за своите проблеми с хемороиди.

Rectin е изключително лесен за употреба и няма никакви нежелани странични ефекти. Продуктът успокоява болката и възпалението в ректалната област, като предоставя бързо облекчение.

Освен това, Rectin има и дълготрайно действие, което помага за бързо и ефективно възстановяване на засегнатата област. След като започна да използвам Rectin, усещам значително подобрение и много по-малко дискомфорт.

Препоръчвам Rectin на всеки, който търси надеждно и ефективно решение за своите хемороидни симптоми. Този продукт промени моя живот и сега мога да се наслаждавам на пълен комфорт и спокойствие.

Отзиви от лекари

Rectin е направен от висококачествени съставки, които са доказани, че помагат на оптималното заздравяване на хемороидите. Той има успокояващо действие върху вътрешните и външните хемороиди, намалява възпалението и подобрява кръвообращението в засегнатата област.

Rectin се предлага в удобна форма на мазилка, която лесно се нанася и попива от кожата. Продуктът е безопасен за употреба и няма вредни странични ефекти.

Моите пациенти, които са се лекували с Rectin, са доволни от резултатите, които постигат с този препарат. Те съобщават, че усещат значително облекчение от болката, прекъсването на пикането, и раздразнението.

Автор на рецензията
Иванина Кацарова
Иванина Кацарова
Д-р Иванина Кацарова е семеен лекар и педиатър с над 20 години опит. Общопрактикуващ лекар.
Dosieta.net