Oral Care – комплект за избелване на зъби

Oral Care – комплект за избелване на зъби – иновативното решение за вашата проблема. Получете безплатна консултация веднага. Отидете на официалния сайт, попълнете формуляра с вашето име и телефонен номер. В рамките на 10 минути нашият консултант ще се свърже с вас, за да ви предостави подробна информация и да отговори на вашите въпроси. Започнете да се грижите за своето здраве още днес!

Oral Care – комплект за избелване на зъби

Oral Care – комплектът за избелване на зъби е специално разработена система за избелване на зъбите в домашни условия. Този комплект е съставен от няколко частии работи по един и същ принцип: използване на специална гел-паста и светодиодна лампа, за да се постигне по-бял усмивка.

Гел-пастата, която се нанася върху зъбите съдържа активни съставки, които проникват дълбоко в емайла и премахват петната и окисленията, които причиняват жълтеникав оттенък на зъбите. Пастата се използва за избелване на зъбите в домашни условия и може да се прилага самостоятелно или съвместно със светодиодната лампа в комплекта.

Светодиодната лампа допълнително активира гел-пастата и ускорява процеса на избелване. Лампата използва специална светлина, която стимулира активните съставки в гел-пастата и помага за постигане на добри резултати. Тази система е безопасна и ефективна и може да се използва удобно у дома.

Показания за употреба

Показанията за използване на Oral Care са за хора, които имат петна от кафе, чай, цигари и други вещества, които може да оцветят зъбите. Продуктът е подходящ и за хора, които имат природни промени в цвета на зъбите си и искат да ги избелят.

 • Отстранява петна от кафе, чай и цигари
 • Избелва природно пожълтялите зъби
 • Осигурява по-бяла усмивка и по-свеж дъх

Състав и активни компоненти

Освен това, Oral Care съдържа и карбамиден пероксид, който също има избелващи свойства. Той се разгражда на водороден пероксид и урея във вътрешността на устната кухина и помага за отстраняване на повърхностните петна по зъбите.

Комплектът Oral Care включва и активен кислород, който подобрява циркулацията на кръвта в устната кухина и стимулира регенерацията на тъканите. Това помага за подобряването на здравето на венците и предотвратяването на заболявания като възпаление на венците и пародонтоза.

Инструкции за употреба

 1. Напълнете уреда за избелване с гела за избелване. Уредът е направен от мек силиконов материал и се поставя в устата като загрижите се да е правилно позициониран и прилепнал към зъбите.

 2. Включете уреда за избелване и го оставете да работи за 10-30 минути, в зависимост от инструкциите на опаковката. Препоръчително е да прочетете инструкциите преди да започнете използването.

 3. След като времето за избелване изтече, изключете уреда и го отстранете от устата. Изплакнете устата с вода и използвайте четка за зъби и паста за избелване, за да отстраните остатъците от гела и да почистите зъбите си.

За най-добри резултати, използвайте Oral Care комплекта за избелване на зъби в продължение на няколко седмици. Следвайте инструкциите, предоставени с продукта и се консултирайте със зъболекар, ако имате въпроси или притеснения.

Принцип на действие

Гелът за избелване е специално формулиран със силно действащи агенти, които проникват в дълбочина в зъбната емайл и премахват петна и дисколорации. Той се нанася върху зъбите с помощта на удобна апликаторна четка, която гарантира равномерно разпределение на гела по цялата повърхност на зъбите. Гелът се оставя да действа за определен период от време, който е указан в инструкциите.

След нанасянето на гела, се поставя LED светлината в устата. Светлината активира действието на гела и помага за бързо и ефективно избелване на зъбите. LED светлината е специално проектирана да редуцира видимостта на петна и дисколорации, като в същото време осигурява безопасност и комфорт по време на процедурата. След използването на Oral Care комплекта, зъбите стават до 8 нюанса по-бели и придобиват неустоим блясък.

Oral Care – комплект за избелване на зъби – предимства

 • Използването на Oral Care гарантира избелване на зъбите в комфортната домашна обстановка без нуждата от професионални процедури. Това е бърз и лесен начин за получаване на по-бели зъби без да се отделят допълнително време и пари за посещение на зъболекар или козметик.
 • Oral Care предлага видими резултати в кратък срок. Отличителната му формула прониква в дълбочина, премахва жълтите петна и показва по-бели зъби още след първото използване. Зъбите стават по-светли и по-бляскави, като придобиват по-младежки и здравословен вид.
 • Oral Care е безопасен и ефективен за използване. Продуктът е разработен от специалисти и изпитан клинично, за да се гарантира високо качество и безвредност за зъбите и венците. В състава му няма агресивни химикали и избелва без да причинява болка или чувствителност.

С Oral Care – комплекта за избелване на зъби всеки може да постигне желаната свежест и перфектна усмивка.

Къде мога да купя

Поръчайте Oral Care – комплект за избелване на зъби на официалния уебсайт

Можете да поръчате оригиналния сертифициран Oral Care – комплект за избелване на зъби продукт само на официалния уебсайт на компанията.

Предимства на директната поръчка:

 • Винаги изгодна цена;
 • Безплатна доставка;
 • Промоции и подаръци;
 • Отстъпка при поръчка на пълен курс;
 • Безплатна консултация със специалист;
 • Получаване на разрешителни (сертификати за качество, митнически декларации, резултати от тестове, заключения на Министерството на здравеопазването).
Поръчайте Oral Care - комплект за избелване на зъби на официалния уебсайт

Как да получите безплатна консултация или да направите поръчка?

 1. Отидете на уебсайта на производителя.
 2. Прочетете информация за Oral Care – комплект за избелване на зъби.
 3. Въведете своя телефонен номер и име във формуляра за заявка за консултация, след което изчакайте обаждане от лекаря в рамките на 5-10 минути.
 4. Ако искате да закупите лекарство, попитайте за лекарството и продължителността на лечението. След това той ще прехвърли вашето обаждане към мениджъра.

Пратката ще бъде доставена в рамките на 2-5 дни, в зависимост от региона.

Отзиви от реални клиенти

Орал Кеър – комплектът за избелване на зъби е просто невероятен! Страдам от проблеми с петна по зъбите от години и нито една от ценители от пазара не се справи с тях. Но сега, благодарение на Орал Кеър, моите зъби са отново бели и блестящи!

Той е толкова лесен за използване – просто намокрете си четката и нанесете малко количество от гела за избелване. След като почистите зъбите, изплакнете устата си и готово! Резултатите са видими още след първото използване и продължават да се подобряват с всяко следващо.

Не мога да повярвам колко ефективен е този продукт. Не само че има бързи резултати, но още повече, съчетава качество и цена. Препоръчвам Орал Кеър на всички жени, които желаят да имат перфектно бели зъби и невероятна усмивка!

Oral Care – комплектът за избелване на зъби е невероятен! След използването му, усещам как зъбите ми се превръщат в истинска перла.

Продуктът е лесен за използване и не предизвиква дискомфорт. Гелът, който се нанася върху зъбите с помощта на специалната лента, има приятен вкус и не оставя неприятна аромат.

След само няколко дни на редовна употреба, забелязах значително избелване на зъбите си. Не мога да бъда по-щастлива с резултатите. Почувствах се значително по-уверена в себе си и усмивката ми беше по-ярка и красива.

Oral Care – комплектът за избелване на зъби е невероятен продукт, който определено препоръчвам на всички, които искат да имат бели и блестящи зъби. Благодаря на Oral Care за това чудесно откритие!

Oral Care – комплектът за избелване на зъби беше просто невероятен! Бях слушала за него от много приятели, които го препоръчваха, но бях скептична дали действително ще направи разлика. Но след като го опитах, се оказа истински чудо!

Първо, беше много удобно и лесно за употреба. Просто поставих гела в устата си и почаках няколко минути. Не ми трябваха сложни ръчки или сложни инструкции, което беше много добре, защото не обичам да се занимавам със сложни неща.

Резултатите бяха страхотни! Зъбите ми бяха много по-бели и по-сияещи след само няколко дни. Бях изумена от промяната и хората около мен забелязаха разликата. Разбира се, това направи усмивката ми много по-уверена и самочувствена.

Искрено препоръчвам Oral Care – комплектът за избелване на зъби на всеки, който желае да има по-бели и по-красиви зъби. Той е лесен за употреба, дава бързи и видими резултати и ще направи вашия усмивка невероятна! Просто опитайте го и ще се влюбите!

Отзиви от лекари

Отзыв от врача:

Oral Care – комплект за избелване на зъби е невероятен продукт, който препоръчвам на своите пациенти. Той има изключително ефективно действие и ви позволява да постигнете желания блясък на зъбите си.

Основната характеристика на този продукт е, че осигурява избелване на зъбите с нежно и безопасно действие. Формулата му е разработена с грижа за зъбите и венчелите, което е от съществено значение за тяхното здраве.

Oral Care – комплектът е лесен за употреба и може да се използва удобно у дома. Той включва всичко необходимо за провеждане на процедурата по избелване и не изисква специални умения или знания.

Като лекар мога да потвърдя, че продуктът е наистина ефективен. Виждам резултати още след няколко дни на употреба – зъбите стават по-бели, ярки и привлекателни. Отличното качество на Oral Care – комплекта го прави предпочитан избор сред моите пациенти.

Препоръчвам Oral Care – комплекта за избелване на зъби на всеки, който иска да получи красива и здрава усмивка. С този продукт можете да постигнете вашия желан резултат бързо и безопасно.

Автор на рецензията
Иванина Кацарова
Иванина Кацарова
Д-р Иванина Кацарова е семеен лекар и педиатър с над 20 години опит. Общопрактикуващ лекар.
Dosieta.net