Биография на Ивайло Захариев

Ивайло Захариев е български актьор и манекен. Той е роден на 4 октомври 1984 година в София. През 2007 година завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ, в класа на проф. Атанас Атанасов. Работи като актьор на свободна практика, участва също така в класически постановки и танцово-драматургични представления „phisical teatre“. Младият актьор е спокоен и неочаквано скромен за професията, която си е избрал. Ивайло Захариев е последовател на протестантската църква и не се притеснява да говори за Пътя и Истината.

Семейство

Младият и талантлив актьор е обвързан с момиче на име Миряна. Двамата чакат дете, което трябва да се роди много скоро, според публикации в медиите детето се очаква да се появи на бял свят около средата на февруари месец, тази година.

Ивайло Захариев и Киното

Дебют в киното Ивайло прави във филма на Атанас Христосков, продуциран от БНТ – „Номер 1“. В него става въпрос за ученическото насилие, на фона на силен БГ Хип-хоп. Това едва ли ще бъде ролята, с която ще бъде запомнен талантливия актьор. Както знаете той играе ролята на Мартин Христов, ченгето под прикритие, в топ сериала на БНТ, който се излъчва в момента – „Под прикритие“. Ивайло Захариев играе ролята на Малкият Гробар във филма Лов на дребни хищници (2010), в който участва друг негов колега от „Под прикритие“ – Мариан Вълев, който играе ролята на Куката. Другите филми, в които е участвал Ивайло Захариев са Love.net (2011), където играе сервитьор и новия филм на Жоро Костов Пистолет, куфар и три смърдящи варела (2012), където Захариев играе ролята на Красавеца.

Ивайло Захариев или Мартин Христов в „Под Прикритие“ по БНТ 1

През последните 2 години един български сериал стана тотален хит сред подрастващото поколение. Това е продукцията на БНТ 1 „Под прикритие“, която се излъчва в праймтайма на БНТ 1 всяка неделя. В момента вече тече третия сезон на хитовата продукция. Ивайло Захариев играе една от главните роли в сериала, тази на Мартин Христов, който е агент, внедрен в групировката на най-опасния мафиот в България. Мартин е роден през 1985 година в София и е отгледан от баща си, майката умира при раждането. Баща му, Кирил Христов е крадец и измамник. Когато Мартин осъзнава какъв всъщност е баща му, той прекъсва връзка с него, а баща му е изпратен в затвора за поредната афера. Мартин Христов е чаровен и атлетичен младеж, тренирал бокс в спортното училище и също като баща си е лежал първо в ТВУ, след това в затвора. Още от малък владее чудесно изкуството на лъжата, с която е израснал. Мартин умее да се превъплъщава добре в различни роли, трениран е да преминава разпит с детектора на лъжата и е обучаван във специално звено за тайни агенти в чужбина. Дали ще успее да надхитри хитрото и алчно бивше ченге Петър Туджаров – Джаро, сега гангстер номер едно в България остава да разберем в остатъка от филма. Във сериала Ивайло Христов си партнира с други известни български актьори като Захари Бахаров, Койна Русева, певицата Миленита, Кирил Ефремов, Михаил Билалов и др.

Dosieta.net
Добави коментар